Prodimed

Prodimed – voedingslijn met wekelijkse begeleiding
Body & Face Company kan u in samenwerking met Prodimed snel, doeltreffend, duurzaam en veilig van uw overgewicht helpen afkomen. Met het Prodimed dieet is succes verzekerd, omdat:

– u intensieve persoonlijke begeleiding krijgt;
– u elke week terugkomt voor controle, waarbij uw gewicht wordt gewogen, maar ook uw vetmassa in het lichaam wordt opgemeten;
– besproken wordt hoe de week is verlopen en het dieet wordt bijgesteld totdat u uw streefgewicht heeft bereikt.

Bij Body & Face Company zijn het intakegesprek, alle consulten en het wegen GRATIS. U betaalt alleen voor de producten, de rest is service.

Voordelen van Prodimed:

Een verlies van 6 tot 10 kg per maand
Geen verlies van spiermassa
Geen jojo-effect
Medisch onderbouwd
In samenwerking met diëtisten
Geen hongergevoel
Geen slappe huid
Geen vermoeid gevoel

De Prodimed producten zijn er in zeer verschillende smaken en dat zorgt ervoor dat het dieet goed vol te houden is.
Denk hierbij aan koude en warme dranken, havermout, soepen, desserts en hoofdgerechten zoals omeletten, aardappelpuree en pannenkoeken. Onze receptsuggesties stellen u in staat om op een creatieve manier met het proteïne dieet om te gaan, zoals het maken van wokschotels met groenten of heerlijke salades.

Doordat het Prodimed dieet uit verschillende fases is opgebouwd, is dat de sleutel tot het succes! U begint met de voorbereidingsfase nog voordat u aan het dieet gaat beginnen door middel van een intake gesprek. Daarna volgt u onder begeleiding de opeenvolgende fases, met als doel te eindigen met de onderhoudsfase, waarin u bent teruggekeerd naar een gecontroleerde en evenwichtige voeding. Met als enig doel: het behoud van uw ideale gewicht!
Kijk hier voor Prodimed recepten

Neem vrijblijvend contact op, zodat wij u een eerlijk advies kunnen geven wat de mogelijkheden voor u zijn.

Meer informatie over afvallen met het eiwitdieet van Prodimed, vindt u op Prodimed.nl.