Microdermabrasie

Last van littekens op een opvallende, storende plaats in uw gezicht?
Wij behandelen uw littekens pijnloos met microdermabrasie. Microdermabrasie is ideaal voor het verwijderen van acne littekens,
de typerende ‘putjes en deukjes’ in het gezicht. Laat uw littekens verwijderen.
Wat doet microdermabrasie? Microdermabrasie geeft een gladdere en zachtere huid. De behandeling vermindert kleine littekens in het gezicht door gevolg van bijvoorbeeld acne. We projecteren micro-kristallen op uw huid, zodat oude en dode huidcellen loskomen. Dit zorgt voor een vernieuwing van de bovenste huidlaag. U heeft direct resultaat.
Bekijk wat microdermabrasie voor u doet:Frissere, jongere en zachtere huid. Geen laserstralen of chemicaliën. Snelle vernieuwing van de huid door stimulatie collageen.
Microdermabrasie kosten.
U kunt voor een afzonderlijke behandeling bij ons terecht, maar ook behandelingen in de vorm van een kuur of in combinatie met een complete gezichtsbehandeling. Bekijk hieronder de kosten voor microdermabrasie.
Eén afzonderlijke behandeling microdermabrasie: € 70,00
Eén behandeling in een kuur (minimaal 3 behandelingen, duur in overleg): € 60,00
In combinatie met een complete gezichtsbehandeling, oppervlakkige microdermabrasie: € 25,00
Laat uw littekens verwijderen!
De behandeling voor diverse huidbeschadigingen. Een gulden middenweg tussen de oppervlakkige peelings en de chemische, mechanische of laser dermabrasie. De behandeling is pijnloos en er treedt na een behandeling geen overmatige huidirritatie op. De behandeling kan op elk huidtype worden toegepast, ook de donkere huid.

Hoe werkt microdermabrasie
Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. De kristallen ‘zandstralen’ zo steeds een klein laagje van de opperhuid af. De dieptewerking is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht van de vacuümpomp, van de snelheid waarmee microkristallen langs de huid worden gezogen, en het aantal streken over hetzelfde gebied. Op deze manier is microdermabrasie een doseerbare en controleerbare behandeling. Het grote voordeel van microdermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruiden peeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

De behandeling
Voorafgaand aan een microdermabrasie behandeling vindt altijd een uitgebreid intakegesprek plaats. De behandeling start in kuurverband met wekelijkse behandeling. Afhankelijk van het doel van de kuur kan bij benadering het aantal behandelingen worden vastgesteld. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het te behalen resultaat te behouden. De behandeling op zich is intensief. U voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar dit wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

Na de behandeling
Na de behandeling kan de huid iets trekkerig aanvoelen en enige roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. De huid kan tot twee dagen na de behandeling rood zien. Houdt u hier rekening mee met het plannen van uw afspraak. Er is een dun laagje van uw huid afgehaald, waardoor ook een goede nabehandeling van uw huid noodzakelijk is.

Toepassingsmogelijkheden
Futloze, droge en ruwe huid, vette huid, onreine huid, oudere huid, acné littekens, zonbeschadigde huid, verslapte huid, fijne lijntjes en ondiepe rimpels, grove poriën, littekens, pigmentvlekken, vermoeide huid, rokershuid, ouderdomsvlekken, striae (striemen), milia (gerstekorrels), comedonen (mee-eters), verlies van elasticiteit, beschadiging door UV-straling.