Kim de Weijer

Werkervaring
Artsexamen(RU, Nijmegen, 2004)
Research experimentele urologie (2004-2006)
ANIOS SEH (2006-2007)
AIOS huisartsgeneeskunde (RU, Nijmegen 2007-2010)
Cosmetisch arts (2011, Doctors inc)
Werkzaam als cosmetisch arts bij:
Youd (Breda)
Wit (Den Haag)
Diana Gabriëls (Rotterdam)
Body & Face (Nijmegen)
Relevante Trainingen/Congressen:
Persoonlijke training door Drs. J. van Loghem
Botox and dermal fillers training (Manchester, 2011)
Sculptra training (2011), Radiesse training (2011)
Trainer bij Doctors Inc Academy

Kim:”Looking good, feeling better!”
Ons uiterlijk heeft een grote invloed op ons welzijn. Een frisse mooie uitstraling heeft een positieve invloed op je gevoel van zelfvertrouwen en deze positiviteit straal je vaak ook uit naar je omgeving. Je gezicht ondergaat veranderingen tijdens je leven. Hoewel ouder worden hoort bij het leven, zijn er veel mensen die niet blij zijn met de veranderingen die hiermee gepaard gaan. De huid wordt slapper en rimpels ontstaan. De mondhoekjes gaan hangen, wat een ontevreden uiterlijk geeft.
De wangen gaan hangen en dat maakt je moe. Injectables kunnen deze problemen tegengaan. Mensen zijn soms onzeker over een onnatuurlijk effect of ‘geïnjecteerd’ uiterlijk. Ruime ervaring met injectables leert dat met de juiste behandeltechnieken en indicaties zeer mooie natuurlijke resultaten worden geboekt.
Ik vind het belangrijk dat mensen zich goed voelen over zichzelf. Je moet goed weten wat mensen niet mooi vinden aan zichzelf en hoe je dit kunt verbeteren.

Tijdens een consult maak ik een persoonlijk behandelplan. Hierbij kijk ik welke facetten van veroudering aanwezig zijn in iemands gezicht. Vaak is het nodig om meerdere delen van het gezicht te behandelen. Door het combineren van verschillende behandelingen en meerdere delen van het gezicht te behandelen creëer je een natuurlijk resultaat.
Kim de Weijer heeft enkele jaren als huisarts gewerkt. Daarnaast is zij werkzaam geweest als SEH-arts, waarbij zij veel chirurgische ervaring heeft opgedaan.
In Manchester heeft zij een training voor cosmetische behandelingen gevolgd. Heden is zij werkzaam bij Doctors Inc. en verricht botox en filler behandelingen. Daarnaast verzorgt zij trainingen op het gebied van botox en fillers voor artsen.
Kim de Weijer is kandidaat- lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Als kandidaat-lid staat zij voor kennis van zaken, kwaliteit van behandelingen en 100% hoogwaardige producten. Lidmaatschap van de NVCG is het beste keurmerk voor cosmetisch artsen.