Hot stone massage

Hot Stone massage is een massage met hete stenen. Deze massage wordt gegeven met vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de eeuwen heen glad en gepolijst zijn.

Bij een Hot Stone massage worden allereerst een aantal stenen op en naast u neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens worden de stenen ingesmeerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid, dit kan een neutrale of aromatische olie zijn. De massage bestaat voornamelijk uit lange, rustige en cirkelvormige bewegingen.
Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen, wat de massage/behandeling veel effectiever maakt.

Een Hot Stone masssage draagt hiermee bij aan een positief zelf herstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af , zorgt voor het ontgiften van het lichaam en stimuleert de organen. Hierdoor is het mogelijk het lichaam weer in balans te brengen.

Toepassingsmogelijkheden:
Ontspannen van spierspanningen;
Inzetbaar voor rugklachten, spierpijn of gewrichtsklachten of na sporten;
Slapeloosheidsproblemen;
Hoofdpijn;
Verhoging van de doorbloeding en daarmee ook de afvoer van afvalstoffen;
Positieve werking bij stress;
Menstruatieklachten;
Spijsverteringsproblemen;
Versterking van de lymfedoorstroming;
Gewrichtsproblemen zoals artrose (mits niet ontstoken) en reuma (i.o.m. arts);
Maar natuurlijk ook voor mensen die eens lekker willen genieten van de de weldaad van een Hot Stone massage.

Wij geven de Hot Stone massage in een rustige, warme omgeving zodat u zich helemaal kunt ontspannen. Na de massage geven wij u de mogelijkheid om rustig weer op gang te komen. Wij zien u graag tegemoet voor een Hot Stone massage!