Cellulitis verminderen. 
Heeft u last van vet op probleemzones als buik, billen en bovenbenen?
Ondanks diëten en sporten kunnen deze zones cellulitis vormen. Wij pakken cellulitis aan zonder chirurgische ingreep. Vraag naar onze behandelmethode om cellulitis te verminderen. Wat is cellulitis?
Cellulitis is het gevolg van een verstoorde stofwisseling in het bindweefsel. Door een combinatie van een slechte levensstijl en verkeerde eetgewoonten, raakt ons lichaam al snel overladen met afvalstoffen. Als ons lichaam de afvalstoffen niet meer kan verwerken, dringen deze stoffen door tussen de vet cellen. Hierdoor verslechtert de bloedcirculatie en het lymfatisch stelsel. Dit betekent:Vorming van “knobbeltjes”, door hard geworden collageen, Vermindering van een soepele huid en vorming van een “sinaasappelhuid”, Afgeknelde en pijnlijke zenuwuiteinden. Cellulitis verminderen met ultrasound. Wij behandelen cellulitis met ultrasound. Met deze behandelmethode breken we overtollige vet cellen af, die uw lichaam via de natuurlijke weg afvoert. De veerkracht van de spieren en de huidconditie verbetert. Dit zorgt voor:Betere doorbloeding, Verhoogde vetverbranding, Gladdere en strakkere huid.
Voor het uitvoeren van deze figuurcorrectie maken we gebruik van een geavanceerd apparaat, namelijk Benexere Bodyprogress. Verminder cellulitis en verjong de huid. Ook genoeg van cellulitis? Pak de hardnekkige probleemzones direct aan en verminder cellulitis.

Lymfdrainage en Cellulitis.
Door een combinatie van een slechte levensstijl en verkeerde eetgewoonten, raakt het lichaam al gauw overladen met afvalproducten. Indien de afvalstoffen zich sneller opstapelen dan het lichaam aankan, worden de wanden van de bloed haarvaten steeds zwakker en dringt het afval langzaam maar zeker door in de holtes tussen de vet cellen. Dientengevolge worden zowel water als afvalstoffen vastgehouden in de vloeistoffen tussen de vet cellen. Hierdoor verslechteren de bloedcirculatie en de lymfatisch stelsel.
De collageen(=bindweefseleiwit) vezels die om de vet cellen heen liggen, worden harder en vormen uiteindelijk “knobbeltjes”. De huid raakt dan zijn soepelheid kwijt en vormt zich tot cellulitis (“sinaasappelhuid”). Wanneer deze knobbeltjes in de loop van de tijd groter worden, kunnen ze de zenuwuiteinden afknellen en zelfs pijnlijk worden. Bij de behandeling van cellulitis worden twee hoofddoelen onderscheiden.
Het eerste doel is het verbeteren van de microcirculatie in de bloed haarvaten waarbij ervoor wordt gezorgd dat zuurstof en voedingsstoffen naar de vet cellen kunnen worden gebracht en afvalstoffen verwijderd.

Het tweede doel is het verbeteren van de lymfatische drainage (een afvoersysteem dat om te kunnen functioneren steunt op de bewegingen die ontstaan door het zich samentrekken van de spieren en diepe ademhaling zodat ook de afvalstoffen die zich in de ruimte tussen de vet cellen bevinden, verwijderd kunnen worden.

De gefaseerde BENEXERE BODYPROGRESS-techniek van ontgiften, pompen en ontspannen is speciaal ontworpen om maximale resultaten te behalen bij het behandelen van cellulitis en de lymfvaten. Ontgifting stimuleert de doorstroming van het bloed in de uiterst kleine bloed haarvaten. De masserende beweging van deze fase maakt tevens een begin met het losmaken van de in de omgeving opgebouwde gifstoffen. De pompfase stimuleert de spieren en door het pompen van de lymfatische stroming ontstaat er een reinigende werking. De ontspanningsfase bevordert microcirculatie en verkoeling (“warming down”) van de spieren na de behandeling.