Benexere Bodyprogress

Combinatie Ultra sound en EMS
De Benexere Bodyprogress is het meest geavanceerde apparaat dat ultrasound technologie perfect combineert met zes verschillende elektromagnetische (EMS) golven.Daardoor draagt het bij aan het verminderen van vetweefsel en cellulitis terwijl het de spiertonus en de huidconditie verbetert. Het apparaat is uitgerust met een speciale ultrasound plaat met een centraal metaaldeel door welke de ultrasound uitgezonden worden. Deze specifieke applicatie resulteert in een plaatselijke versteviging van het behandelde gebied.Wat belangrijk is om te weten, door het gebruik maken van 6 innovatieve types elektromagnetische golven, maakt dit apparaat het mogelijk om 6 verschillende EMS functies met elkaar te combineren en kan het gebruikt worden als een standaard EMS apparaat. De traditionele geleidende elektroden kunnen dan in plaats van ultrasound elementen worden gebruik De elektroden maken het mogelijk om ook een electrolipolyse (plaatselijke stimulatie) en drainagebehandelingen uit te voeren.

Niet iedereen….
is geboren met het perfecte lichaam
heeft de wilskracht om vervelende diëten vol te houden.
heeft de tijd om ‘s ochtends te zwemmen
heeft de energie voor dagelijkse gymnastiek oefeningen.

Maar iedereen…..
kan vetophopingen op heupen en dijen verminderen of kwijtraken.
kan een slanke buik en stevig, goed gevormde billen krijgen.
kan binnen korte tijd al verbluffende resultaten zien.

Slanker en fitter worden zonder zware training en moeilijke dieëten
Dankzij de Benexere Bodyprogress, een effectieve afslankmethode, waarbij u op de plaatsen afvalt waar u dat wilt. Deze apparatuur breekt vetdepots af en verwijdert afvalstoffen, terwijl u in een privé ruimte ligt. De behandeling is gebaseerd op het principe van spierstimulatie, ultra sound en bindweefselversteviging.

Figuurcorrectie zonder operatie
De behandeling met de Benexere Bodyprogress is een uitstekend alternatief om ZONDER CHIRURGISCHE INGREEP een figuurcorrectie uit te voeren. De Benexere Bodyprogress behandelingen vinden met behulp van EMS en Ultrasound plaats.
Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten, afhankelijk van het gekozen behandeltraject. De belangstelling voor deze veilige en NIET BELASTENDE behandeling is enorm.

Bio-Signaal
De Benexere-impulsen bootsen het lichaamseigen biosignaal na en zenden een reeks van verschillende impulsen en frequenties uit, die de te behandelen lichaamsdelen stimuleren, vormen en verjongen. De Benexere-signalen worden automatisch in de vorm van regelmatig op elkaar volgende fysiologische rotaties aan het lichaam afgegeven. Deze signalen doordringen de huid, het bindweefsel, vet, spieren, spierweefsel, alsmede de bloedsomloop en het lymfesysteem. In een behandeling van ongeveer 30 minuten worden de spieren geactiveerd, zonder dat de cliënt zichzelf hoeft in te spannen, wat met normaal oefenen nooit kan worden bereikt. Het gevolg is een betere doorbloeding van de huid, verhoogde vetverbranding, een gladdere en strakkere huid en stevigere spieren.

Voor wie ?
Voor mensen met hardnekkige probleemzones
Waar?
Buik, dijen, flanken (zgn. lovehandles), armen en de gehele schouderpartij ( met name ook bij mannen en hardlopers die de schouderpartij willen behandelen).
Hoe?
D.m.v. van EMS en Ultrasound wordt zonder schade aan bindweefsel, bloedvaten, spieren en zenuwen het vetweefsel afgebroken.
Gevolg?
De inhoud (triglyceriden) van de vetcel komt vrij en wordt via lymfe en vaatstelsel naar de lever getransporteerd en verlaat op natuurlijke wijze het lichaam. De lever herkent triglyceriden en zorgt voor afbraak daarvan.
Resultaat?
Na een kuur behandeling zit u strakker in uw vel, uw zult een gladdere huid ervaren doordat de cellulitus effectief is aangepakt en u
Het is belangrijk u goed te laten informeren! Maak daarom gerust een vrijblijvende afspraak in ons instituut.
Lees hier verder.